Nyomtatási nézet Azonosító: 3858_ibiszk    
Cím/Övezet: Budapest, XI kerület, Sashegy Jelleg: társasházi lakás (nem panel)
A KIVÁLASZTOTT INGATLAN ADATAI
Belső terület: 112 nm
Szobaszám: 3 + erkély
Emelet / ajtó: 2. em.
Burkolat: fal:festett padló:járólap, parketta
Fűtési mód: Cirko
Kert: nincs
Erkély / terasz: 6 nm
Egyéb: XI. kerület Sashegy lábánál, 1939-ben épűlt 5 lakásos villa épület II. emeletén lévő bruttó 112 m2-es lakást kínálok eladásra, mely kisebb átlalakítással alkalmas irodának, magán orvosi rendelőnek.
A lakás belső kétszintes, az alsó szinten előtér, étkező, nappali, konyha, hálószoba, kézmosó-wc, fürdőszoba, mosógépnek külön hely és egy erkély található.
Az emeletről a fényképen látható erkélyen keresztül le lehet nézni a nappaliba, így a nappali dupla, változó belmagasságú.
Jelenleg a fenti szint egy szoba, de igény szerint 2 szobává alakítható, 2 ablaka van.
Jó minőségű anyagok felhasználásával készült a 90-es évek második felében és folyamatosan karban van tartva. Keveset használt, megkímélt állapotú.
Parketta: csertölgy, csempe: Laura Biagiotti, padlólap Pastorelli, díszcsempékkel, konyhagépek: SMEG, Immergas kondenzációs kazán, aluminium radiátorok, Mitsubishi klímák, svéd faburkolatok.
Sok egyedi ötlet, megoldás teszi kényelmesebbé a használatot.
Rengeteg beépített szekrény szinte bármilyen sok holmit elrejt. A lakás a Gellért hegyre panorámás, a nappaliból lehet látni a Citadellát és a Szabadság szobrot, a tüzijátékot.
A Sashegy a hálószoba ablakából látható. Kutyát lehet tartani, kertben kennel ki van alakítva.
Alacsony rezsiköltségű, havi 18e Ft.
Nincs közös költség.
A lakáshoz tartozik egy kb 70 m2 kizárólagos használatú kertrész, gépkocsi beállási lehetőséggel. A kert szépen parkosított, sok örökzöld van a kertben.
Központi elhelyezkedésű, közel a Gesztenyés parkhoz és Kongresszusi központhoz, ezáltal remek a közlekedés.
A megközelítés gépkocsival és közösségi közlekedéssel is kiváló, villamos gyalogosan 2 percre van, 2 különbözó metróvonal 10 percen belül, emellett több buszjárat néhány percen belül elérhető. 10 percen belül vannak bevásárlási, szórakozási, sport lehetőségek, bölcsöde, óvodák, játszóterek, iskolák, gimnáziumok, egyetemek, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, kutyafuttató.
Amennyiben felkeltette a figyelmét, kérem keressen bizalommal!
Ár: 49.9 Millió Ft
Érdeklődni: ifj. Nyegrutz Tibor
06-30-250-4987,
ny.tibor@ingatlanbudafok.hu