Lakóingatlanok - Budapest, XXII kerület, Rózsavölgy

társasházi lakás (nem panel) Azonosító: 3790_ibiszk    
Cím/Övezet: Budapest, XXII kerület, Rózsavölgy Jelleg: társasházi lakás (nem panel)
A KIVÁLASZTOTT INGATLAN ADATAI
Belső terület: 160 nm
Szobaszám: 4 + 2 fél + terasz,erkély
Emelet / ajtó: 1. em.
Burkolat: fal:festett padló:járólap, parketta
Fűtési mód: Cirko
Kert: 800 nm
Erkély / terasz: 60 nm
Egyéb: XXII. kerület Rózsavölgyben, egy teljeskörűen felújított lakás eladó!
2009-ben egy építész és egy lakberendező közös munkája által teljeskörűen felújított 2 szintes, 128 m2-es lakáshoz tartozik még a szuterén szinten + 110 m2-en tároló, mosókonyha, garázs + egy 32 m2-en külön bejáratú szuterén lakás, melyet most eladásra kínálunk.
A lakáshoz továbbá tartozik egy déli fekvésű 60 m2-es terasz és 800 m2 kizárólagos használatú kert, amely az utca felől és a terasz előtt parkosított, levendulákkal, örökzöldekkel, virágokkal beültetett karbantartott díszkert, míg az épület mögött gyümölcsös és gesztenyefa kapott helyet. Saját használatú fúrt kút található a kertben.
Az óriási benapozott teraszon keresztül lehet megközelíteni a riasztóval felszerelt lakást, melyben a nappali, konyha, étkező egységen kívül, található 3 hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és egy külön WC kézmosóval.
A szülői hálóhoz tartozik egy gyönyörű, további (kádas) fürdőszoba és gardrób, illetve egy télikert/dolgozószoba.
A fűtés padlófűtéssel + mennyezeti fűtőpanelekkel van megoldva. A fürdőkben a padlófűtésen kívül törölközőszárítók vannak felszerelve.
A belső lépcsőn lehet lejutni a földszintre, ahol található a 25m2-es mosókonyha-kazán helység, egy 14m2-es közlekedő, egy 15 m2 nagyságú tároló, illetve az 56 m2-es garázs (összesen 110m2-en).
Ugyanitt 2014-ben lett kialakítva egy külön bejáratú (azaz a kertből megközelíthető), 32 m2-es 1 szoba-konyhás, fürdőszobás, radiátorral fűtött kis lakás.
A lakás jelenleg ki van adva, mely ha nem saját, vagy családtag számára lesz hasznosítva, önmagában is remek befektetés, növeli az egész lakás értékét.
A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, a 41-es, 47-es villamossal vagy 133E busszal a Deák térre 30 perc alatt lehet eljutni, Ugyanígy az 56-os 61-es villamosokkal a Budafoki elágazás megállótól vagy számos busszal a Leányka utcai buszmegállótól lehet gyorsan bejutni a városba.
Óvoda, bölcsőde, általános iskola, gimnázium, pékség, élelmiszer üzlet, fodrászat, kozmetika pár perc távolságra gyalogosan elérhető. Savoya Park kocsival 5 percnyire.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!
Ár: 53 Millió Ft
Érdeklődni: ifj. Nyegrutz Tibor
06-30-250-4987,
ny.tibor@ingatlanbudafok.hu